Category Archives: Sport

Golf a tenis

Vždycky jsem byla opravdu hodnÄ› sportovnÄ› založený ÄlovÄ›k. Já si myslím, že když lidé sportují, tak samozÅ™ejmÄ› dÄ›lají opravdu maximum pro své tÄ›lo. Jinak bych si nedokázala pÅ™edstavit, proÄ také mnoho lidí by dokola opakovalo, že nechtÄ›jí sportovat, že je sport nebaví. SamozÅ™ejmÄ›, že chápu, že nÄ›kteří lidé mi říkají, že sportování je na nÄ› read more »

Praktický sport

Moc mÄ› baví sport a jsem také ráda, že právÄ› můj malý syn má také rád sport a moc rád hraje fotbal. Tohle mÄ› vždycky opravdu těší a myslím si, že nejsem opravdu jediný ÄlovÄ›k, kterého by potěšilo, kdyby jeho dÄ›ti mÄ›ly také rádi sport. A jako malá holka jsem také obÄas hrála fotbal, mÄ› tohle read more »

Proč lidé provozují i nebezpečné kontaktní sporty?

Dnes existuje velké množství nejrůznÄ›jších sportů. Zajímavé vÅ¡ak je, že zdaleka nejpopulárnÄ›jší jsou ty, které jsou kontaktní a kde je skuteÄnÄ› velké riziko zranÄ›ní. Takové jsou populární jak mezi fanouÅ¡ky, tak mezi sportovci samotnými.     Na první pohled by se mohlo zdát, že to nedává příliÅ¡ smysl. Koneckonců, nikdo z nás nechce být zranÄ›n a read more »